Competitie en toernooien

De vereniging organiseert kampioenschappen en toernooien, de KNLTB organiseeert het hele jaar door competities. De KNLTB Competitie wordt steeds populairder, want ieder jaar doen er meer spelers van verschillende verenigingen mee. 

Nieuws in het kort:

  • In de wetenschap dat vriendschappelijke wedstrijden met spelers van de eigen vereniging nu ook voor volwassenen vanaf 27 jaar officieel zijn toegestaan vanaf 19 mei is de sportcommissie hard aan het werk gegaan om ook dit jaar de Clubkampioenschappen 2021 voor leden van Love '70 te organiseren. Flexibel en waar nodig in Coronastijl. Schrijf je in vóór 29 mei 2021!
  • De KNLTB organiseert de KNLTB Competitie 2021 van begin september tot eind oktober. Tijdens deze competitie speel je samen met jouw team op zeven speeldagen. Met deze competitie hopen we terug te keren naar een (bijna) normaal tennisseizoen met de voor tennissers bekende en geliefde competitiesfeer. Dus aanvoerders, schrijf je nu in vóór 8 juni via dit inschrijfformulier. Mocht je geen team hebben maar wel graag mee willen doen, laat dit dan even weten en dan gaan we kijken of we kunnen helpen. Stuur een e-Mail naar [email protected]