Corona update: terras open, basisregels blijven.

11 juli 2021


Het terras en de kantine mogen open volgens aangepaste openingstijden tot 24.00 uur. Hierbij gelden de horeca regels, zoals vaste zitplaatsen en moeten volwassenen 1.5 meter afstand tot elkaar houden. Dat betekent dat tafels en stoelen ver genoeg van elkaar af moeten staan en de leden elkaar de ruimte geven. Registratie en checkgesprek blijven verplicht. Kleedkamers en douches mogen gebruikt worden.

Maak je gebruik van de kantine en/of het terras dan is registreren via dit formulier verplicht. Heb je al een baanreservering dan is het invullen van het formulier niet nodig.

Deze zomer zijn officiële toernooien en wedstrijden tegen spelers van andere verenigingen voor alle leeftijden weer mogelijk. Toeschouwers zijn welkom, maar moeten volwassenen wel 1.5 meter afstand tot elkaar houden. Ouders mogen dus blijven kijken bij hun kinderen, clubgenoten kunnen elkaar aanmoedigen en liefhebbers van tennis kunnen wedstrijden bezoeken. 

De overheidsmaatregelen in de sport zijn hier te vinden. Lees hier de veelgestelde vragen van de KNLTB.

We moeten wel voorzichtig blijven;

  • Het virus is onvoorspelbaar en nieuwe varianten blijven zich aandienen. 
  • Hygiëne blijft belangrijk. Was regelmatig je handen. Nies en hoest in je elleboog.
  • Heb je klachten? Blijf thuis en laat je direct testen op corona.
  • Wees nog steeds voorzichtig en geef elkaar de ruimte op drukke plekken.
  • Anderhalve meter afstand houden is nog steeds het beste wat je kunt doen om te voorkomen dat het virus zich verspreidt. 

Aangepast: 11 juli 2021

Nieuwscategorieën Corona nieuws