Inschrijven Love '70 Clubkampioenschappen 2022 | Enkel, Dubbel & Mix

07 april 2022


Vanaf nu kan je je hier inschrijven voor de Love '70 Clubkampioenschappen in de disciplines Enkel, Dubbel en Mix.

Algemene informatie
De CK loopt van maandag 25 april t/m zondag 22 augustus waarin spelers onderling wedstrijden inplannen. Je kunt je inschrijven voor één of meer onderdelen, de kosten bedragen € 7,50 per persoon per onderdeel. Inschrijven kan tot uiterlijk 18 april. We spelen in de volgende categorieën:  Dames enkel (DE) Heren enkel (HE) Dames dubbel (DD) Heren dubbel (HD) Mixed dubbel (MD)

Dubbeltoernooi
De clubkampioenschappen dubbel wordt gespeeld in poulevorm. De koppels worden door de sportcommissie ingedeeld om te zorgen dat iedereen een leuke wedstrijd speelt.

Enkeltoernooi (NIEUW!)
De CK singels wordt dit seizoen gespeeld in 'laddercompetitie' vorm. Dit betekend dat je speelt op je eigen niveau en kan klimmen of dalen op de ladder d.m.v. het uitdagen van tegenstanders. In het kort: - Je kan maximaal 2 plekken boven jezelf iemand uitdagen. - Bij winst wisselen de spelers van plek op de ladder, bij verlies veranderd er niks. - De uitdager en uitgedaagde hebben 7 dagen om een wedstrijd te plannen en uitslag in te voeren. Indien er geen uitslag bekend is binnen 7 dagen, dan wint de uitdager. - Op 22 augustus sluit de ladder en is de ranking definitief.    - Niet alleen de nummer 1 valt in de prijzen. Zo zijn er ook prijzen voor o.a. de meest gespeelde wedstrijden, grootste stijger en nog meer!

TIP - Speel op een vrijdag!
Wat maakt tennis nou nog leuker? Gezelligheid na het tennissen! Iedere vrijdag dat er genoeg wedstrijden gespeeld worden zorgen wij voor een bardienst en gezellige sfeer. Spreek dus allemaal af op een vrijdag! 🍻🥳

Zaterdag 27 augustus - Finaledag & Summer Party
Noteer alvast in je agenda: ZATERDAG 27 AUG 2022 Alle categorieën spelen op deze datum de finale, we sluiten af met een gezellig feestje 💃

Dus waar wacht je nog op, schrijf je hier direct in voor de Love '70 Clubkampioenschappen 2022!

Nieuwscategorieën Vereniging