Nieuwe website

05 november 2020


Nieuwe website Love ‘70

Na vele jaren trouwe dienst is de website van Love ’70 in een nieuw jasje gestoken.

De website beschikt over de nieuwste snufjes en is onderdeel van KNLTB.Club. Dat betekent dat een aantal functies zowel op PC als in de KNLTB.Club App op mobiel en tablet beschikbaar is. De website is goed leesbaar op PC, tablet en mobiel.

Je kunt als lid een baan afhangen, je bardienst inplannen of de resultaten van de competitie bekijken. Nieuwe leden kunnen zich eenvoudig via de website aanmelden.

Neem maar eens een kijkje op Love70.net!

Inloggen op de website

Via Mijn Club kun je als lid eenvoudig inloggen op de website. Gebruik het bondsnummer en wachtwoord dat je ook gebruikt voor de KNLTB.Club App. Het bondsnummer staat op het KNLTB-pasje. Je kunt dezelfde informatie raadplegen en je profiel bijwerken als in de KNLTB.Club App, maar nu dus ook op je PC. Na het inloggen kun je op de website ook informatie lezen die alleen voor leden is, zoals het nieuwsbrieven archief, de reglementen en het welkomstboekje.

Privacy

Zowel via de KNLTB.Club App als via de nieuwe website is de ledenlijst voor elk lid te zien. Wil je liever je telefoonnummer, e-mail en pasfoto afschermen, pas dan je instellingen aan. Dit kan alleen in de KNLTB.Club App. Hoe je dit doet staat beschreven op deze pagina.

Vragen?

Bij de overgang naar een nieuwe website kan het gebeuren dat je browser nog pagina’s in het geheugen heeft staan van de oude website. Dat kan tot foutmeldingen leiden. Door het browser cache te wissen los je dit probleem (meestal) op.

Vragen of wil je nog uitleg? Mail Alex Rijpsma of Charlotte Vellenga

 

Nieuwscategorieën Verenigingsnieuws