Toegang park en kantine

Het tennispark en de kantine zijn afgesloten als er niet gespeeld wordt. Als lid heb je altijd de mogelijkheid om te spelen, daarvoor hebben we het onderstaande toegangsplan.

  1. Het toegangshek heeft een slot met pincode. Deze pincode wordt aan elk lid na bevestiging van het lidmaatschap toegestuurd. Als de pincode wijzigt worden de leden hierover geïnformeerd.
  2. Als je als laatste vertrekt trek dan het hek goed dicht.
  3. Voor het in- en uitschakelen van de baanverlichting, toegang tot het toilet en de kleedkamers is een sleutel van de buitendeur van de kantine nodig. Op reguliere tijden is deze deur vaak al open. Kom je toch regelmatig voor een dichte deur dan kun je tegen een borg van €5,- een sleutel in bruikleen krijgen.
  4. Om bardienst te kunnen draaien heb je toegang tot de kantine nodig via de binnendeur. Hierover informeren we je bij de bevestiging van je bardienst(en). 

Sleutel buitendeur

Voor de buitendeur die toegang geeft tot de schakelaars voor de baanverlichting, het toilet en de kleedkamers kun je voor een borg van €5,- een sleutel in bruikleen krijgen via Tine Heesterman, telefoon 06-44492385.