Toegang park en kantine

Het tennispark en de kantine zijn afgesloten als er niet gespeeld wordt. Als lid heb je altijd de mogelijkheid om te spelen, daarvoor hebben we het onderstaande toegangsplan.

  1. Het toegangshek heeft een slot met pincode. Deze pincode wordt aan elk lid na bevestiging van het lidmaatschap toegestuurd. Als de pincode wijzigt worden de leden hierover geïnformeerd. Als je als laatste vertrekt trek dan het hek goed dicht.
  2. Om de verlichting aan- en uit te zetten of om naar het toilet te gaan is een sleutel van de buitendeur van de kantine nodig. Op reguliere tijden is deze deur vaak al open. Kom je toch regelmatig voor een dichte deur dan kun je tegen een borg van €5,- een sleutel in bruikleen krijgen.
  3. Om bardienst te kunnen draaien is een sleutel van de binnendeur van de kantine nodig. Deze sleutel kun je ophalen bij één van onderstaande sleuteladressen. 

Sleuteladressen

Voor het draaien van de bardiensten heb je een sleutel nodig van de binnendeur om de kantine te openen én weer af te sluiten. Deze is af te halen bij één van deze sleuteladressen. Vooraf graag eerst even een telefoontje. 

Voor de buitendeur die toegang geeft tot de schakelaars voor verlichting en het toilet kun je voor een borg van €5,- een sleutel in bruikleen krijgen via Tine Heesterman. 

Joke van Haastert Raadhuisstraat 9
  06-42985585
Tine Heesterman Kerkstraat 7
  06-44492385