Vrij tennissen bij de Zomer Challenge

Heb je zin om in de zomer te tennissen? Doe dan mee aan de Zomer Challenge 2021 bij Love '70, ook leuk samen met familie of vrienden. De Zomer Challenge is een speciaal lidmaatschap waarbij je van medio juni tot medio september drie maanden vrij kunt tennissen bij onze vereniging wanneer het jou uitkomt. Je kunt ook optioneel meedoen aan tennislessen op de 1e van de maand.

Meld je aan voor de Zomer Challenge door het inschrijfformulier in te sturen. Bij het veld welk lidmaatschap kies je Zomer Challenge. Vragen? Opmerkingen? Stuur een e-mail naar [email protected] of WhatsApp 06-13313555. Voor deelname aan de tennislessen kun je via een apart formulier inschrijven

Voor wie is het interessant?

  • Voor sporters die een zomerstop hebben
  • Als je lekker buiten wilt sporten in de zomer
  • Voor oud-tennissers

Wat zijn de kosten?

  • €50 per deelnemer voor senioren
  • €30 per deelnemer voor junioren (13-17 jaar)
  • Voor €25,- speelt een Juniorlid t/m 12 jaar het hele jaar!

Het Zomer Challenge lidmaatschap sluit je af met Love '70 voor de periode medio juni tot medio september 2021, betaal je via iDeal en eindigt automatisch. Na ontvangst van je inschrijving ontvang je van ons een bevestiging met betaallink.

Kosten optionele tennisles?

  • €45,- per uur voor een privéles van 1 uur op elke 1e zondagochtend van de maand. De inschrijver kan voor een persoonlijke tennisles  inschrijven of met maximaal drie medespelers inschrijven. De prijs is €45 per les van 1 uur ongeacht het aantal deelnemers (dus maximaal 4 per les). De kosten kun je ter plaatse betalen. 

Je kunt je aanmelden voor tennislessen door dit formulier in te vullen. De kosten voor de privé lessen betaal je ter plaatse. De aanmelding voor de tennislessen wordt behandeld door Natassja van Tennisschool Berry Janse. Bereikbaar per e-mail [email protected] of bel 079-3684206.