header image
 
 

In en om de kantine

Bardiensten

Voor onze vereniging is de kantine een belangrijke ontmoetingsruimte.  om ervoor te zorgen dat de kantine op vaste tijden open kan en om de prijzen zo laag mogelijk te houden, worden alle leden verplicht om twee keer per jaar een bardienst te draaien.

Via bardienstrooster.nl krijgen alle leden aan het begin van het tennisseizoen een mailtje waarin staat hoe ze zich kunnen  inschrijven voor de bardienst.  hier geldt: hoe eerder je inschrijft, hoe groter de keuze in data is.  Wie zich niet inschrijft, krijgt automatisch twee data toegewezen.  Wie geen bardienst wil draaien, kan deze afkopen.  Meer informatie hierover staat in de mail die u van bardienstrooster.nl ontvangt.  Juniorleden zijn uitgesloten van het draaien van deze diensten.

Sowieso is uw hulp, in elke vorm, altijd welkom.  Onze club is volledig afhankelijk van de vrijwillige inzet van al onze leden!

Voor het draaien van de bardiensten heeft u een sleutel nodig om de kantine te openen.  Deze is af te halen bij een van de sleuteladressen.

Voor vragen over de bardiensten, kunt u contact opnemen met Charlotte Vellenga (06 11137491).
We hebben een sleutelplan ingesteld. Ieder lid kan tegen een borg van € 5,00 een sleutel afhalen bij Tine Heesterman, Kerkstraat 7, tel 079 593 28 97. Bij inlevering van de sleutel krijgen jullie de borg uiteraard terug.