Jeugd

Welkom op de jeugdpagina van TV Love ’70. Tennissen vinden wij bij TV Love ’70 hartstikke leuk en we willen ook graag jullie als jeugd er bij hebben. Tennissen kan je al samen doen met één vriendje of vriendinnetje, maar ook met zijn vieren. Je kan altijd tennissen: zomer en winter; van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat. Je kan op deze manier lekker sporten wat ook nog goed is voor je conditie. Ook ten aanzien van Corona conformeren we ons aan de maatregelen van de KNLTB.

Je kunt van Tennisschool Tennis met Zorg tennisles krijgen. Als je het leuk vindt om competitie te spelen, kan dat ook. Ben je 12 jaar of jonger dan kan je meedoen met de tenniskids. Hierbij wordt –afhankelijk van je niveau en leeftijd- met aparte tennisballen gespeeld (oplopend van rood, oranje naar groen) en is het tennisveld ook wat kleiner gemaakt.

Zit je in de leeftijdsgroep van 13 t/m 17 jaar, en speel je met de gele bal, zoals de volwassenen, dan zijn er aparte trainingen en ook competities. Deze competitie is altijd op een zondag, zowel in voor- als najaar. Hierbij wordt wel een indeling gemaakt van 13 t/m 14 en t/m 17 jaar.

Wil je meer informatie, mail ons via: [email protected]