Afhangbord

Alle leden die in het bezit zijn van een geldige ledenpas mogen gebruik maken van de tennisbanen. Onze vereniging is erg overzichtelijk waardoor het reserveren van banen middels afhangen maar zelden nodig is. Alles gaat in goed overleg. Als het toch een keer nodig is tref je hier de werkwijze van het afhangen aan. 

Op dit moment hangt er nog een traditioneel afhangbord bij de ingang van de kantine. Het is de bedoeling om in het nieuwe seizoen gebruik te gaan maken van het digitale afhangbord. Met het digitale afhangbord reserveer je via de KNLTB.Club App vanaf je telefoon een baan. Het kan ook via het Mijn Club menu op deze website.

Het traditionele afhangbord.

Alle leden die in het bezit zijn van een geldige ledenpas mogen gebruik maken van de tennisbanen. Als het druk is moet dit gebeuren volgens de regels van het afschrijfsysteem. Het afschrijfsysteem is het gehele jaar van kracht. Er mag door 2, 3 of 4 personen worden afgehangen.

Afhangen moet op het afhangbord dat op de muur bij de voordeur is bevestigd. Je hoeft je kaart alleen maar op het eerstvolgende begintijdstip onder de strip te klemmen. Er kan dan 45 minuten ongestoord gespeeld worden. Zijn alle banen vol dan kan de spelerspas op de baan worden bij gehangen die het eerste vrijkomt

Het digitale afhangbord.

Het Digitale Afhangbord is onderdeel van KNLTB.Club. Een baan kun je op verschillende manieren reserveren: via de KNLTB.Club App, via Mijn Club op de website of binnenkort via het beeldscherm in de kantine. Alle systemen zijn gekoppeld, dus je ziet op elk systeem welke reservering je hebt gemaakt.