Over onze vereniging

Love ’70 is een kleine, gezellige vereniging met 5 smashcourt banen.

Tennisvereniging Love ‘70 is op 1 januari 1970 opgericht. In 2021 hebben wij ons vijftigjarig jubileum gevierd.

Onze kantine beschikt over alle faciliteiten om aansluitend op het tennis gezellig met een hapje en een drankje bij te kletsen met medespelers.

Het park

Het tennispark ligt aan de Wiekslag 5 in Moerkapelle, in de nieuwe wijk de Jonge Veenen. Sinds de oprichting in 1970 is onze vereniging hier gevestigd. In de loop der jaren is het park uitgegroeid tot 5 tennisbanen, die allemaal zijn voorzien van verlichting.

Tennisschool

Tennislessen worden verzorgd door Tennisschool Tennis met Zorg. De lessen gaan het hele jaar door. Tennis met Zorg staat voor betrokkenheid, verbinden, ontwikkeling waar plezier centraal staat. Ons doel is om onze leerlingen te inspireren en te motiveren om het beste uit zichzelf te halen met de maximale beleving en aan te sluiten op ieder zijn wensen en behoeften. Onze tennisschool biedt professionele trainingen, lessen, clinics aan voor zowel beginners als gevorderden. Of je nu net begint met tennis of je skills naar een hoger niveau wilt tillen, onze ervaren trainers staan voor je klaar. 

De lestijden bij Love '70 zijn: (lessende leden hebben altijd voorrang op nieuwe lessers)

  • Maandag 10:00-13:00
  • Dinsdag 10:00-22:30
  • Woensdag 10:00-22:30
  • Donderdag 10:00-22:30
  • Vrijdag 10:00-22:30
  • Zaterdag 10:00-16:00

Enthousiast geworden inschrijven en/of meer informatie kunt u vinden op de website van Tennis met Zorg www.tennispadelmetzorg.nl Voor persoonlijke vragen kunt u appen of bellen met Irene Zorg +31637172032. 

Tennisactiviteiten

Naast het vrijspelen en tennislessen is het natuurlijk ook leuk om je krachten te meten met andere spelers. Competitie spelen is voor tennissers één van de hoogtepunten van het seizoen. Voor spelers betekent competitie spelen een teamprestatie neerzetten, onderlinge concurrentie en trainen voor een doel, maar zeker ook voor de sfeer en gezelligheid.

Naast de competitie zijn er ook regelmatig toernooien. In clubverband of open toernooien in de regio. Toernooien zorgen voor veel sfeer en gezelligheid. Enkele voorbeelden: het voorjaarstoernooi, herfsttoernooi, het Ottevanger open, het ouder-kind toernooi en ga zo maar door, er is voor elk niveau wel één of meer toernooien waar je aan deel kunt nemen.

Vrijwilligers

Gedurende het hele jaar worden er veel activiteiten georganiseerd op het sportieve vlak. Daarnaast is er ook veel werk in het onderhoud van het tennispark en de sportkantine. En niet te vergeten de bardiensten, hiervoor vragen wij alle leden van 18 jaar en ouder om tenminste twee bardiensten per jaar te draaien. Vrijwilligers spelen dus een belangrijke rol bij onze vereniging. Op deze manier blijft het tennissen betaalbaar. Je krijgt er ook veel voor terug. Als vrijwilliger kom je op een andere manier in contact met andere leden van de vereniging wat veel plezier en voldoening kan geven.

Dus wil je lekker actief zijn in een gezellige sfeer? Welkom bij Love ’70!