Vaste activiteiten

In principe kun je tennissen wanneer je wilt. Gedurende het hele seizoen wordt ook een aantal vaste activiteiten georganiseerd.

Dinsdagavond Herenavond vanaf 19.00 uur. Alle heren kunnen naar de baan komen om een partijtje te spelen. De banen 2 en 3 worden in onderling overleg ingedeeld. Er wordt regelmatig gewisseld van tegenstanders. Er blijft een baan beschikbaar voor vrij spelen en tennisles.
Donderdagavond Damesavond vanaf 19.00 uur. Alle dames kunnen naar de baan komen om een partijtje te spelen. De banen 2 en 3 worden in onderling overleg ingedeeld. Er wordt regelmatig gewisseld van tegenstanders. Er blijft een baan beschikbaar voor vrij spelen en tennisles.
Clubkampioenschappen Deze worden jaarlijks georganiseerd. Ze vinden plaats in verschillende categorieën (enkel, dubbel, mix, jeugd) en worden aangekondigd via e-mail.
Open toernooi Ieder jaar wordt een open toernooi georganiseerd. Er kunnen aan dit toernooi ook mensen meedoen die lid zijn van een andere tennisvereniging.
Gezelligheidstoernooi Voor het onderling contact worden nog diverse toernooien georganiseerd zoals het voorjaars- en herfsttoernooi, de Ladies Night, het ouder/kindtoernooi en het voetbal-tennistoernooi. Via de KNLTB.Club App, de website en e-mail worden deze toernooien aangekondigd.
Competitie Zowel in het voorjaar als in de herfst spelen teams van Love '70 competitie. De meeste teams spelen op zaterdag, maar er zijn ook andere mogelijkheden. Op competitiezaterdagen komt het vaak voor dat alle banen bezet zijn en dat er beperkt mogelijkheid is tot vrij spelen.