Sponsoren

Hierbij een overzicht van onze sponsoren. Ook sponsor worden? Kijk dan op onze pagina sponsormogelijkheden.

 

Ottevanger Machinefabrieken B.V. heeft zich gespecialiseerd in ontwerp en bouw van machines en installaties voor de graanverwerkende en mengvoederindustrie.

WAAR STAAT OTTO VOOR?

Het allerbelangrijkst vinden we bij Otto dat we er zijn als u ons echt nodig hebt. Een goede verzekering afsluiten, een mooie hypotheek voor u vinden, noem het maar op, wij doen het graag en wij doen het goed. Maar we staan er ook en vooral als de nood aan de man is, als er snel gehandeld moet worden… Otto regelt het

TennisDirect is trotse partner van Love '70.       

Je kunt bij TennisDirect terecht voor de nieuwste collecties tenniskledingtennisschoenentennisrackets & accessoires. Zeker voor de leden van Love '70 is onze TennisDirect STORE Zoetermeer op 10 kilometer afstand zeer goed bereikbaar. Met 200 m2 tennisartikelen, 5 koopavonden per week én het hele weekend geopend is onze STORE Zoetermeer  dé tennisspecialist voor alle leden van Love '70.

Praktijk Joosten is een gespecialiseerde fysiotherapie praktijk voor iedereen! Door de vele specialisaties en de goede samenwerking binnen de praktijk kunnen wij u optimaal helpen bij het verminderen van lichamelijke klachten of beperkingen.

Aannemingsbedrijf Den-Ed Door jaren lange ervaring in onze branch kunt u gerust zeggen dat u aan het goede adres bent als het gaat om metselwerk, lijmwerk en projectbegeleiding. Tevens zijn wij door die hoge kwaliteit een vaste partner geworden van gerenommeerde bouwbedrijven en aannemers in de regio.

 

Ketelonderhoud Jonker biedt totaaloplossingen in stoom. Met ruim 60 jaar ervaring, vestigingen door heel het land en de beschikking over hoogwaardig opgeleid en gecertificeerd personeel is Ketelonderhoud Jonker hét adres voor alle vraagstukken omtrent stoom- en heetwaterinstallaties. Het bedrijf voorziet in alle werkzaamheden rondom het stoomproces; van nieuwbouw en isolatie tot en met de ketelkeuring en het branderonderhoud.
 
Ben jij op zoek naar een leuke en afwisselende baan in de techniek?
Wij investeren graag in jouw loopbaan en moedigen het volgen van relevante opleidingen en cursussen aan zodat je jezelf binnen afzienbare tijd een ware expert op het gebied van stoomtechniek kan noemen. Neem voor meer informatie een kijkje op onze website. Besluit je te reageren op een van onze vacatures dan komen wij direct in actie. Geen sollicitatieprocedure van weken, maar snel duidelijkheid en een persoonlijk gesprek.
 
www.ketelonderhoudjonker.nl | [email protected] | telefoon: 079-5931354 

Voor al uw schilderwerk: Ton en Menno Verschoor. Met ruime ervaring in binnen- en buitenschilderwerk, leveren en plaatsen wij daarnaast verschillende glassoorten en bieden we kleuradviezen op maat.

 

Bac Hoogwerkers b.v. is vertrouwd in de hoogwerkerswereld. Sinds de oprichting in 1987 is Bac Hoogwerkers dé specialist op het gebied van verkoop en verhuur van hoogwerkers, heftrucks, verreikers en elektrische pompwagens.

 

Wij verkopen zowel nieuwe als gebruikte auto’s. Ervaren monteurs staan klaar om alle voorkomende werkzaamheden aan uw auto, oldtimer of camper uit te voeren. Ook inbouw van navigatiesystemen, banden, schadetaxatie, APK keuring, motorrevisie etc. Tevens hebben wij een Tinq-Benzinestation. Kijk op onze website.

 

The Farm Shop verkoopt aardappelen van eigen land, groente, fruit, eieren van eigen kippen, kaas, streekproducten en leuke kado's.

 

Of u nu komt voor ontspanning, huidverzorging, huidverbetering, anti-aging of (definitieve) ontharing: Kimberley Termorshuizen staat voor u klaar om u een passend advies  te geven en met plezier en passie haar klanten in “de watten te leggen” met natuurlijke merkproducten voor vrouwen en mannen!
Salon Kimberley is gevestigd in Kapsalon Verheul.

PLUS Moerkapelle is de supermarkt van Moerkapelle. Voor al uw dagelijkse boodschappen bent u bij ons aan het goede adres, naast alle bekende producten die elders te koop zijn vindt u bij ons ook lokale producten van boeren of telers uit onze directe omgeving.

 

Wij zijn een universeel autobedrijf met een breed dienstenpakket. Tevens zijn wij Bovag-lid en aangesloten bij Vakgarage. Bij ons staat kwaliteit, service, klantgerichtheid en betrouwbaarheid voorop.

Een gezellig (eet)café op de hoek van de Dorpstraat en de Moerkapelse Zijde, de Snackbar ligt om de hoek aan de Moerkapelse Zijde, een klein zaakje maar met een grote uitstraling. Komt u rustig eens een keer langs voor een hapje en een drankje.

 

Ichtus Flowers is gespecialiseerd in het kweken en verwerken van pot-anthuriums en snij-phalaenopsis.
Onze doelgroepen zijn in eerste instantie de kopers op de bloemenveilingen, die onze producten op de wereldmarkt vermarkten. Tevens is de consument onze uiteindelijke doelgroep als eindgebruiker.

 

Bouwbedrijf De Graaf is een allround bouwbedrijf. Er wordt zo divers gebouwd dat wij voor iedereen een oplossing hebben. Het resultaat van enthousiaste en deskundige medewerkers binnen het bedrijf.

 

Bac projectinrichting is al jaren een begrip als het gaat om de inrichting van Uw werkplek. Naast de vele aannemers waar we voor werken, werken we ook veel voor opdrachtgevers rechtstreeks.Van scholen tot kantoren, van kinderdagverblijven tot clientenkamers.

Kapsalon Verheul In onze salon hebben wij alle aandacht en tijd voor u. Hebt u een vraag over een behandeling? Of zin in een ander kapsel? Wij geven u graag een persoonlijk professioneel advies.

 

Your Bookie is het nieuwe administratiekantoor van Peter Zijderhand, ondersteund door de zelfstandig ondernemers Gert-Jan van Kralingen en Hans van Vliet.

 

Westland Adviesgroep is een eigentijds en onafhankelijk bedrijf dat een hoge graad van dienstverlening nastreeft. Als u op zoek bent naar service en deskundigheid bent u bij ons aan het juiste adres.

Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij ons terecht voor onafhankelijk verzekerings- en financieel advies. Persoonlijke betrokkenheid is voor ons erg belangrijk.

Voor de volgende zaken kunt u bij ons terecht: Bedrijfsmatige en particuliere schadeverzekeringen, collectieve zorg- en inkomensverzekeringen, pensioenen, risico-advies, levensverzekeringen.

Food Partners is sinds 1986 gevestigd in Woerden en heeft een goede naam in de horeca opgebouwd. Wat begon als leverancier van Caraco-ijs is inmiddels uitgegroeid tot een totaalhorecagroothandel in Food & Non-Food.