Sponsoren

 

Love ’70 is blij met haar sponsoren. Zij zijn een belangrijk onderdeel van onze vereniging. Mede dankzij de bijdrage van sponsoren zijn vele activiteiten mogelijk.

Sponsoraanbiedingen:

  • Een winddoek met een hoogte van 2 meter en een lengte van 12 meter op een groene achtergrond. Op het doek komt de naam van uw bedrijf en logo te staan. De overeenkomst wordt aangegaan voor een periode van 4 seizoenen.
  • Uw logo komt in de slider op de website Love70.net. Vanuit het logo wordt doorgelinkt naar uw website.
  • Er is ook een vermelding op deze sponsorpagina en in de KNLTB.Club App. Vanuit het logo wordt doorgelinkt naar uw website.
  • In het eerste jaar betaalt u de aanschaf van het winddoek. De kosten daarvan bedragen ± € 365,- excl. BTW. Daarna is het bedrag € 250,- voor elke jaar dat deze overeenkomst geldt.

Adverteren:

  • Uw logo komt in de slider op de website Love70.net. Vanuit het logo wordt doorgelinkt naar uw website.
  • Er is ook een vermelding op deze sponsorpagina en in de KNLTB. Club App. Vanuit het logo wordt doorgelinkt naar uw website.

De kosten hiervoor bedragen €50,- per jaar.

Scoreborden:

  • Uw scorebord komt op een van de tennisbanen te hangen. Op dit bord komt uw naam en logo te staan. De overeenkomst wordt aangegaan voor een periode van 4 seizoenen.
  • De sponsor verplicht zich hiermede tot het betalen van het score bord (inclusief reclame/logo) in het eerste jaar. Daarna is het bedrag € 100,-- voor elk jaar dat deze overeenkomst geldt.

Meer mogelijkheden:

Naast de standaard sponsoring zijn er nog andere mogelijkheden zoals: buiten afvalbakken - shirtreclame – tennisballen – een buitenklok – evenementen etc. Graag informeren wij u over de mogelijkheden. Neem contact met ons op via [email protected] voor uw wensen of ideeën, opgave van de kosten of voor het maken van een afspraak.

Ria Rutgrink (sponsorbeheer)

Hierbij een overzicht van onze sponsoren. 

Ottevanger Machinefabrieken B.V. heeft zich gespecialiseerd in ontwerp en bouw van machines en installaties voor de graanverwerkende en mengvoederindustrie.

WAAR STAAT OTTO VOOR?

Het allerbelangrijkst vinden we bij Otto dat we er zijn als u ons echt nodig hebt. Een goede verzekering afsluiten, een mooie hypotheek voor u vinden, noem het maar op, wij doen het graag en wij doen het goed. Maar we staan er ook en vooral als de nood aan de man is, als er snel gehandeld moet worden… Otto regelt het

TennisDirect is trotse partner van Love 70.       

Je kunt bij TennisDirect terecht voor de nieuwste collecties tenniskledingtennisschoenentennisrackets & accessoires. Zeker voor de leden van Love '70 is onze TennisDirect STORE Zoetermeer op 10 kilometer afstand zeer goed bereikbaar. Met 200 m2 tennisartikelen, 5 koopavonden per week én het hele weekend geopend is onze STORE Zoetermeer  dé tennisspecialist voor alle leden van Love '70.

Praktijk Joosten is een gespecialiseerde fysiotherapie praktijk voor iedereen! Door de vele specialisaties en de goede samenwerking binnen de praktijk kunnen wij u optimaal helpen bij het verminderen van lichamelijke klachten of beperkingen.

 

”Een mooie tuin blijft een belevenis, elk seizoen opnieuw en op elk moment van de dag” www.roaldtuindesign.nl

Aannemingsbedrijf Den-Ed Door jaren lange ervaring in onze branch kunt u gerust zeggen dat u aan het goede adres bent als het gaat om metselwerk, lijmwerk en projectbegeleiding. Tevens zijn wij door die hoge kwaliteit een vaste partner geworden van gerenommeerde bouwbedrijven en aannemers in de regio.

 

Ketelonderhoud Jonker: Totaaloplossingen in stoom. Voor al uw ketelonderhoud. 

Voor al uw schilderwerk: Ton en Menno Verschoor. Met ruime ervaring in binnen- en buitenschilderwerk, leveren en plaatsen wij daarnaast verschillende glassoorten en bieden we kleuradviezen op maat.

 

Bac Hoogwerkers b.v. is vertrouwd in de hoogwerkerswereld. Sinds de oprichting in 1987 is Bac Hoogwerkers dé specialist op het gebied van verkoop en verhuur van hoogwerkers, heftrucks, verreikers en elektrische pompwagens.

 

Wij verkopen zowel nieuwe als gebruikte auto’s. Ervaren monteurs staan klaar om alle voorkomende werkzaamheden aan uw auto, oldtimer of camper uit te voeren. Ook inbouw van navigatiesystemen, banden, schadetaxatie, APK keuring, motorrevisie etc. Tevens hebben wij een Tinq-Benzinestation. Kijk op onze website.

 

The Farm Shop verkoopt aardappelen van eigen land, groente, fruit, eieren van eigen kippen, kaas, streekproducten en leuke kado's.

 

Of u nu komt voor ontspanning, huidverzorging, huidverbetering, anti-aging of (definitieve) ontharing: Kimberley Termorshuizen staat voor u klaar om u een passend advies  te geven en met plezier en passie haar klanten in “de watten te leggen” met natuurlijke merkproducten voor vrouwen en mannen!
Salon Kimberley is gevestigd in Kapsalon Verheul.

PLUS Moerkapelle is de supermarkt van Moerkapelle. Voor al uw dagelijkse boodschappen bent u bij ons aan het goede adres, naast alle bekende producten die elders te koop zijn vindt u bij ons ook lokale producten van boeren of telers uit onze directe omgeving.

 

Wij zijn een universeel autobedrijf met een breed dienstenpakket. Tevens zijn wij Bovag-lid en aangesloten bij Vakgarage. Bij ons staat kwaliteit, service, klantgerichtheid en betrouwbaarheid voorop.

Met ons team zijn wij u graag van dienst op het gebied van verzekeringen, pensioenen, administratie, hypotheken en bankzaken, kortom volledige financiële dienstverlening voor particulieren en bedrijven.

 

Een gezellig (eet)café op de hoek van de Dorpstraat en de Moerkapelse Zijde, de Snackbar ligt om de hoek aan de Moerkapelse Zijde, een klein zaakje maar met een grote uitstraling. Komt u rustig eens een keer langs voor een hapje en een drankje.

 

Ichtus Flowers is gespecialiseerd in het kweken en verwerken van pot-anthuriums en snij-phalaenopsis.
Onze doelgroepen zijn in eerste instantie de kopers op de bloemenveilingen, die onze producten op de wereldmarkt vermarkten. Tevens is de consument onze uiteindelijke doelgroep als eindgebruiker.

 

Bouwbedrijf De Graaf is een allround bouwbedrijf. Er wordt zo divers gebouwd dat wij voor iedereen een oplossing hebben. Het resultaat van enthousiaste en deskundige medewerkers binnen het bedrijf.

 

Bac projectinrichting is al jaren een begrip als het gaat om de inrichting van Uw werkplek. Naast de vele aannemers waar we voor werken, werken we ook veel voor opdrachtgevers rechtstreeks.Van scholen tot kantoren, van kinderdagverblijven tot clientenkamers.

Kapsalon Verheul In onze salon hebben wij alle aandacht en tijd voor u. Hebt u een vraag over een behandeling? Of zin in een ander kapsel? Wij geven u graag een persoonlijk professioneel advies.

 

Your Bookie is het nieuwe administratiekantoor van Peter Zijderhand, ondersteund door de zelfstandig ondernemers Gert-Jan van Kralingen en Hans van Vliet.