Sponsormogelijkheden

Love ’70 is blij met haar sponsoren. Zij zijn een belangrijk onderdeel van onze vereniging. Mede dankzij de bijdrage van sponsoren zijn investeringen voor de vereniging mogelijk. Op deze pagina een overzicht van de sponsormogelijkheden.

Winddoek:

  • Een winddoek met een hoogte van 2 meter en een lengte van 12 meter op een groene achtergrond. Op het doek komt de naam van uw bedrijf en logo te staan. De overeenkomst wordt aangegaan voor een periode van 4 seizoenen.
  • Uw logo komt in de slider op de website Love70.net. Vanuit het logo wordt doorgelinkt naar uw website.
  • Er is ook een beschrijving op de sponsorpagina en in de KNLTB.Club App. Vanuit het logo wordt doorgelinkt naar uw website.
  • In het eerste jaar betaalt u de aanschaf van het winddoek rechtsteeks aan de leverancier. De kosten daarvan bedragen ± € 440,- excl. BTW. Daarna is het sponsorbedrag € 250,- voor elk jaar dat deze overeenkomst geldt.

Adverteren met banner:

  • Uw logo komt in de slider op verschillende pagina's op de website Love70.net. Het logo staat ook op de sponsorpagina in de KNLTB Club App. Vanuit het logo wordt doorgelinkt naar uw website.
  • Inclusief een bedrijfsbeschrijving op de sponsorpagina op de Love '70 website

De kosten hiervoor bedragen €50,- per jaar.

Scoreborden:

  • Uw bedrijfslogo komt op een van de scoreborden. De overeenkomst wordt aangegaan voor een periode van 4 seizoenen met daarna stilzwijgende verlenging per jaar.
  • De sponsor verplicht zich hiermede tot het betalen van het score bord (inclusief reclame/logo) in het eerste jaar. Daarna is het bedrag € 100,-- voor elk jaar dat deze overeenkomst geldt.

Meer mogelijkheden:

Naast de standaard sponsoring zijn er nog andere mogelijkheden zoals: sponsoring van  afvalbakken buiten - narrowcasting - shirtreclame – tennisballen – logo op buitenklok – evenementen en toernooien etc. Graag informeren wij u over de mogelijkheden. Neem contact met ons op via [email protected] voor uw wensen of ideeën, opgave van de kosten of voor het maken van een afspraak.

Roy Roeven & Stefan Sallevelt (sponsorbeheer)