Lid worden

Personal information

KNLTB lidmaatschap

Wat leuk dat je lid wilt worden van Love '70! Met je lidmaatschap ben je ook direct lid van de KNLTB. Kijk hier voor de voordelen. 

Algemeen
>

Je sluit het junior of senior lidmaatschap af voor één jaar. Leden die hun lidmaatschap willen opzeggen moeten dit vóór 1 december schriftelijk doen bij de ledenadministratie. Zonder opzegging voor 1 december wordt het lidmaatschap stilzwijgend verlengd met 1 jaar. Ik verklaar ook bekend te zijn met de statuten, het huishoudelijk reglement en het privacy statement van Tennisvereniging Love '70 en hiermee akkoord te zijn.*

Informatie over het lidmaatschap en de contributie van Love '70 lees je op de lidmaatschap pagina.

Invullen van het formulier

Velden met een * zijn verplicht.

In sommige browsers op tablets is niet altijd goed te zien of een kleiner veld is ingevuld. Verstuur het formulier toch en maak evt. een opmerking in het veld vragen en/of opmerkingen.

Minderjarigen

Bij opgave van minderjarigen dient een ouder of verzorger het formulier (samen) in te vullen en bij e-mailadres en telefoon het e-mailadres en telefoonnummer van ouder of verzorger in te vullen.

Studenten

Ben je 18 jaar of ouder en student dan kun je je inschrijven als seniorlid -  student. Stuur dan wel bij het aanmelden en elk jaar bij het betalen van de contributie een kopie van een studentenkaart voor het contributiejaar naar de ledenadministratie

Lidmaatschap categorie

De lidmaatschap categorie wordt bepaald door de leeftijd die je in de loop van het kalenderjaar bereikt.

Pasfoto

Op het inschrijfformulier wordt gevraagd een pasfoto mee te sturen. De foto dient tenminste 300 (breed) x 400 (hoog) pixels groot te zijn, groter is geen probleem. Deze is voor je profiel, de spelerspas en de ledenadministratie. De foto moet voldoen aan dezelfde eisen als een officiële pasfoto: recent, duidelijk en goed gelijkend; recht van voren en tegen een lichte, egale achtergrond genomen te zijn; beide ogen dienen zichtbaar te zijn.

Bondsnummer

Als je al eerder KNLTB lid bent geweest vul dan je bondsnummer en speelsterkte in.

Bardiensten

Alle seniorleden van 18 jaar en ouder vragen wij 2 bardiensten per jaar te draaien. Wil of kun je dit niet dan kun je dit afkopen. Het contributiebedrag is dan €25,- per jaar hoger. Hiervoor ontvang je apart een factuur.

Contributie betalen

Als wij het inschrijfformulier hebben ontvangen sturen we een bevestiging zodra je bent ingeschreven als lid van Love '70.

We melden je ook aan bij de KNLTB zodat je mee kunt doen aan competities en toernooien.

Je ontvangt een factuur met het verzoek de contributie te betalen. Na ontvangst van de betaling ontvang je de ledenpas en ben je speelgerechtigd.

Opzeggen

Het lidmaatschap opzeggen per e-mail aan de ledenadministratie vóór 1 december.

De reglementen

Met het opsturen van het inschrijfformulier verklaar je bekend te zijn met de statuten, het huishoudelijk reglement en het privacy statement (AVG) van tennisvereniging Love ’70 en hiermee akkoord te zijn. Je kunt de documenten hier vinden.

Vragen?

Voor vragen over het lidmaatschap en het inschrijven kun je contact opnemen met Stefan de Knegt, ledenadministratie Love '70, 

[email protected]