Lid worden

Personal information

Algemeen

Informatie over het lidmaatschap en de contributie  van Love '70 lees je op de lidmaatschap pagina.

Invullen van het formulier

Velden met een * zijn verplicht.

In sommige browsers op tablets is niet altijd goed te zien of een kleiner veld is ingevuld. Verstuur het formulier toch en maak evt. een opmerking in het veld vragen en/of opmerkingen.

Minderjarigen

Bij opgave van minderjarigen dient een ouder of verzorger het formulier (samen) in te vullen en een e-mailadres in te vullen bij ‘e-mailadres ouders’.

Pasfoto

Op het inschrijfformulier wordt gevraagd een pasfoto mee te sturen. Deze is voor je profiel, de spelerspas en de ledenadministratie. De foto moet voldoen aan dezelfde eisen als een officiële pasfoto: recent, duidelijk en goed gelijkend; recht van voren en tegen een lichte, egale achtergrond genomen te zijn; beide ogen dienen zichtbaar te zijn.

Bondsnummer

Als je al eerder KNLTB lid bent geweest vul dan je bondsnummer en speelsterkte in.

Bardiensten

Alle seniorleden van 18 jaar en ouder vragen wij 2 bardiensten per jaar te draaien. Wil of kun je dit niet dan kun je dit afkopen. Het contributiebedrag is dan €25,- per jaar hoger.

Spelerspas

Na ontvangst van de betaling melden we je ook aan bij de KNLTB. Na enige tijd ontvang je de spelerspas en ben je speelgerechtigd (de spelerspas is op te halen in de kantine).

Betalen

Maak nadat je de bevestiging van de inschrijving hebt ontvangen de contributie over. Het bankrekeningnummer is:

NL03 RABO 0375 0101 49 t.n.v. Love70

Het lidmaatschap voor het nieuwe seizoen moet voor 1 april betaald worden. Het lidmaatschap opzeggen dient schriftelijk te gebeuren voor 1 december bij de ledenadministratie.

Vul op het inschrijfformulier je IBAN Bankrekening nummer en de tenaamstelling in. Automatische incasso maken wij nog geen gebruik van.

De reglementen

Met het opsturen van het inschrijfformulier verklaar je bekend te zijn met de statuten, het huishoudelijk reglement en het privacy statement (AVG) van tennisvereniging Love ’70 en hiermee akkoord te zijn. Je kunt de documenten hier vinden.

Vragen?

Voor vragen over het lidmaatschap en het inschrijven kun je contact opnemen met Anja Tepper, ledenadministratie Love '70, telefoon 079-593 24 15 of [email protected]