Lidmaatschap

Je kunt je aanmelden als lid van tennisvereniging Love ’70 door het inschrijfformulier in te vullen. Wij spelen op 5 smashcourt buitenbanen met verlichting. Je kunt bij ons het hele jaar doorspelen, behalve als de banen door weersomstandigheden (sneeuw/ijs of zware regen) glad zijn. Dus aanmelden kan op elk moment van het jaar.

Love '70 kent de volgende lidmaatschappen:

Lidmaatschap  Contributie  
Seniorlid €175,-  
Seniorlid student (stuur elk jaar een kopie studentenkaart) €120,-  
Juniorlid 13 t/m 17 jaar  €90,-  
Juniorlid t/m 12 jaar  €55,-  
Afkoop bardienst  €30,-  
     
Korting na 1 juni 25%; na 1 augustus 50%; na 1 oktober 75%    
Het Juniorlid t/m 12 jaar lidmaatschap is een speciaal tarief waarop geen korting van toepassing is.    

De lidmaatschap categorie wordt bepaald door de leeftijd die je in de loop van het kalenderjaar bereikt.

 

 

Inschrijven

Als wij het inschrijfformulier hebben ontvangen sturen we een bevestiging zodra je bent ingeschreven als lid van Love '70. We melden je ook aan bij de KNLTB zodat je mee kunt doen aan competities en toernooien. Je ontvangt een factuur met het verzoek de contributie te betalen. Na ontvangst van de betaling ontvang je de ledenpas en ben je speelgerechtigd.

Ben je eenmaal lid dan moet het lidmaatschap voor het nieuwe seizoen elk jaar voor 1 april betaald worden. Je ontvangt daarvoor een factuur.

Bij opgave van minderjarigen dient een ouder of verzorger op het inschrijfformulier het e-mailadres en telefoonnummer van één van de ouders in te vullen.

Ben je 18 jaar of ouder en scholier of student dan kun je je inschrijven als seniorlid student. Stuur dan wel bij het aanmelden en elk jaar bij het betalen van de contributie een kopie van een studentenkaart voor het contributiejaar naar de [email protected].

Wil je de bardienst afkopen dan is het contributiebedrag €30,- per jaar hoger voor het afkopen van de bardienst. Je ontvangt hiervoor een aparte factuur.

Op het inschrijfformulier wordt gevraagd een pasfoto mee te sturen. Deze is voor je profiel, de spelerspas en de ledenadministratie. De foto dient tenminste 300 (breed) x 400 (hoog) pixels groot te zijn, groter is geen probleem. De foto moet voldoen aan dezelfde eisen als een officiële pasfoto: recent, duidelijk en goed gelijkend; recht van voren en tegen een lichte, egale achtergrond genomen te zijn; beide ogen dienen zichtbaar te zijn. Inscannen van een bestaande pasfoto kan goed met je smartphone.

Beëindiging lidmaatschap

Ons verenigingsjaar eindigt op 31 december. Mocht je besluiten je lidmaatschap op te zeggen, dan is het belangrijk dit tijdig te doen. Op dat moment wordt de balans opgemaakt en een nieuwe begroting voor het komende jaar opgesteld. Leden die hun lidmaatschap willen opzeggen moeten dit voor 1 december schriftelijk doen bij de ledenadministratie: [email protected] Zonder opzegging voor 1 december wordt je lidmaatschap stilzwijgend verlengd met 1 jaar, omdat Love ’70 voor ieder lid aan de KNLTB bondskosten moet afdragen voor het komende jaar.

De reglementen

Met het opsturen van het inschrijfformulier verklaar je bekend te zijn met de statuten, het huishoudelijk reglement en het privacy statement (AVG) van tennisvereniging Love ’70 en hiermee akkoord te zijn. De documentatie kun je vinden op de website onder reglementen.

Nog vragen?

Voor vragen over het lidmaatschap en het inschrijven kun je contact opnemen via  [email protected]