Lidmaatschap

Je kunt je aanmelden als lid van tennisvereniging Love ’70 door het inschrijfformulier in te vullen. Het hele jaar door spelen de leden op de vijf hard-court buitenbanen met verlichting, dus aanmelden kan op elk moment van het jaar.

Love '70 kent de volgende lidmaatschappen:

Lidmaatschap  Contributie  
Seniorlid €155,-  
Seniorlid student (op vertoon studentenkaart) €100,-  
Juniorlid 13 t/m 17 jaar  €75,-  
Juniorlid t/m 12 jaar  €25,-  
Afkoop bardiensten  €25,-  
Korting Na 1 juni 25%; na 1 augustus 50%; na 1 oktober 75%    
Korting voor elk 3e lid van een gezin   €6,80  

 

Wil je de bardiensten afkopen dan is het contributiebedrag €25,- per jaar hoger voor het afkopen van twee bardiensten.

Op het inschrijfformulier wordt gevraagd een pasfoto mee te sturen. Deze is voor je profiel, de spelerspas en de ledenadministratie. De foto moet voldoen aan dezelfde eisen als een officiële pasfoto: recent, duidelijk en goed gelijkend; recht van voren en tegen een lichte, egale achtergrond genomen te zijn; beide ogen dienen zichtbaar te zijn.

Bij opgave van minderjarigen dient een ouder of verzorger het inschrijfformulier te ondertekenen en een e-mailadres in te vullen bij 'e-mailadres ouders'

Na ontvangst van de betaling melden we je ook aan bij de KNLTB. Na enige tijd ontvang je de spelerspas en ben je speelgerechtigd (de spelerspas is op te halen in de kantine).

Maak na het invullen van het inschrijfformulier meteen de contributie over. Het bankrekeningnummer is: NL03 RABO 0375 0101 49 t.n.v. Love70

Het lidmaatschap voor het nieuwe seizoen moet voor 1 april betaald worden. 

Beëindigen lidmaatschap

Ons verenigingsjaar eindigt op 31 december. Mocht je besluiten je lidmaatschap op te zeggen, dan is het belangrijk dit tijdig te doen. Op dat moment wordt de balans opgemaakt en een nieuwe begroting voor het komende jaar opgesteld. Leden die hun lidmaatschap willen opzeggen moeten dit voor 1 december schriftelijk doen bij de ledenadministratie: [email protected] Zonder opzegging voor 1 december wordt je lidmaatschap stilzwijgend verlengd met 1 jaar, omdat Love ’70 voor ieder lid aan de KNLTB bondskosten moet afdragen voor het komende jaar.

Met het opsturen van het inschrijfformulier verklaar je bekend te zijn met de statuten, het huishoudelijk reglement en het privacy statement (AVG) van tennisvereniging Love ’70 en hiermee akkoord te zijn.

Voor vragen over het lidmaatschap en het inschrijven kun je contact opnemen met Anja Tepper, ledenadministratie Love '70, telefoon 079-593 24 15 of via e-mail [email protected]