KNLTB.Club

Tennisverenigingen als Love '70 worden door de KNLTB administratief ondersteund via KNLTB.Club. Dit is een verzameling cloud gebaseerde programma's voor de ledenadminstratie, baanreservering / afhangen, de (bar)dienstenplanner, competitie, communicatie, website en Club App.

Voor leden zijn er drie handige programma's:

 1. De KNLTB.Club App voor op je telefoon of tablet
 2. Mijn Club via de Love '70 website (webbrowser)
 3. mijnknltb.toernooi.nl voor competitie en toernooi uitslagen (webbrowser)

De KNLTB.Club App is er voor de leden om alle (persoonlijke) tennisinformatie op één plek beschikbaar te hebben en om bij drukte op het park een baan te reserveren (afhangen).

Op de Love '70 website kunnen de leden ook inloggen op hun persoonlijke omgeving via Mijn Club. Hier kun je een aantal taken uit de ClubApp zoals baanreservering en profiel bijwerken ook beheren op het grotere scherm van PC of tablet.

Inloggen in de KNLTB.Club App en in Mijn Club doe je met je bondsnummer (zie ledenpas) en je wachtwoord.

 

De KNLTB.Club App kun je downloaden voor Android en Apple. De KNLTB.Club handleiding voor de App lees je hier

 

Wat biedt de KNLTB.Club App?

 • Een baan reserveren (afhangen)
 • Het laatste nieuws van onze Club- en KNLTB bondsnieuws
 • Beheer van je persoonlijke profiel
 • Toegang tot de ledenlijst
 • Tennismaatjes vinden
 • Bardienst inplannen
 • Pushberichten (instelbaar) 
 • Toernooi informatie en individuele wedstrijdresultaten
 • Het wedstrijdprogramma, uitslagen en standen van competities

Voor het prettig lezen van PDF documenten op je telefoon of tablet is het handig om ook de gratis dropbox app te installeren. Je hebt voor het lezen van documenten geen abonnement nodig, voor het downloaden via dropbox heb je een gratis account nodig.

Privacy instellingen KNLTB.Club App

Om de leden met elkaar in contact te brengen zijn je gegevens zoals foto, e-mail adres en telefoonnummer zichtbaar voor andere leden in de KNLTB.Club App. Wil je deze gegevens niet bekend maken dan moet je deze informatie zelf aanpassen.

Aanpassen in de KNLTB.Club App: Bij de pagina “Meer” kunnen leden hun eigen gegevens aanpassen. Door rechtsboven op het icoontje voor ‘bewerken’ te klikken, kunnen leden hun profielfoto aanpassen en aangeven of deze foto, hun e-mailadres en telefoonnummer zichtbaar mogen zijn voor alle clubleden. Door rechtsboven op ‘bewerk’ te klikken, kunnen ze ook telefoonnummers en e-mailadressen toevoegen en verwijderen.