header image
 
 

Jeugd

Welkom op de jeugdpagina van Love ’70

Tennissen vinden wij bij Love ’70 hartstikke leuk en we willen ook graag jullie als jeugd er bij hebben. Tennissen kan je al samen doen met één vriendje of vriendinnetje, maar ook met zijn vieren. Je kan altijd tennissen: zomer en winter; van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat. Je kan op deze manier lekker sporten wat ook nog goed is voor je conditie. Na het tennissen kan je in de kantine even uitpuffen en wat drinken. 

Je kunt van Tennisschool Berry Jansen (TSBJ) tennisles krijgen. Als je het leuk vindt om competitie te spelen, kan dat ook. Ben je 13 jaar of jonger dan kan je meedoen met de tenniskids. Hierbij wordt –afhankelijk van je niveau en leeftijd- met aparte tennisballen gespeeld ( oplopend van rood, oranje naar groen) en is het tennisveld ook wat kleiner gemaakt. 

Zit je in de leeftijdsgroep van 11 t/m 17 jaar, en speel je met de gele bal, zoals de volwassenen, dan zijn er aparte trainingen en ook competities. Deze competitie is altijd op een zondag, zowel in voor- als najaar. Hierbij wordt wel een indeling gemaakt van 11 t/m 14 en t/m 17 jaar.

Wil je meer informatie, mail ons via: jeugdcommissie@love70.net
 

 

Jongensteam ongeslagen herfstkampioen ondanks pechseizoen.

De vier jongens startten voortvarend aan de competitie met een 6-0 overwinning op de eerste speeldag. Daarna sloeg het noodlot toe: Alex Ottevanger liep een dubbele beenbreuk op, en een week later kreeg Jørn Hessing een enkelblessure. Wáar je normaal met 4 jongens 6 partijen speelt, zijn 5 wedstrijddagen afgerond met slechts 3 spelers. Hierdoor werd elke wedstrijd gestart met een 2-0 achterstand. Met dank aan invaller Roel Visser en tot frustratie van de tegenstanders wonnen Senna Jager, Timo Verheij en Roel alle partijen! Op 12 november was Jørn voldoende hersteld om weer mee te doen en is met een klinkende 6-0 de laatste wedstrijd, en het kampioenschap van de 2e klasse, binnengehaald.
In het voorjaar wacht nu de uitdaging om in een hogere leeftijdscategorie de titel te verdedigen!Stand links Roel, Jørn, daarvoor vlnr Alex, Senna en Timo met kleding van de sponsor Ottevanger.

 

Voor meer informatie over het jeugdtennis, kan je mailen met jeugdcommissie@love70.net