header image
 
 

Jeugd

Welkom op de jeugdpagina van Love ’70

Tennissen vinden wij bij Love ’70 hartstikke leuk en we willen ook graag jullie als jeugd er bij hebben. Tennissen kan je al samen doen met één vriendje of vriendinnetje, maar ook met zijn vieren. Je kan altijd tennissen: zomer en winter; van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat. Je kan op deze manier lekker sporten wat ook nog goed is voor je conditie. Na het tennissen kan je in de kantine even uitpuffen en wat drinken. 

Je kunt van Tennisschool Berry Jansen (TSBJ) tennisles krijgen. Als je het leuk vindt om competitie te spelen, kan dat ook. Ben je 13 jaar of jonger dan kan je meedoen met de tenniskids. Hierbij wordt –afhankelijk van je niveau en leeftijd- met aparte tennisballen gespeeld ( oplopend van rood, oranje naar groen) en is het tennisveld ook wat kleiner gemaakt. 

Zit je in de leeftijdsgroep van 11 t/m 17 jaar, en speel je met de gele bal, zoals de volwassenen, dan zijn er aparte trainingen en ook competities. Deze competitie is altijd op een zondag, zowel in voor- als najaar. Hierbij wordt wel een indeling gemaakt van 11 t/m 14 en t/m 17 jaar.

Wil je meer informatie, mail ons via: jeugdcommissie@love70.net

Regels voor de jeugdleden in de coronatijd.

– We conformeren ons aan de maatregelen van de KNLTB, maar wij hebben nog aanvullende maatregelen op dit protocol. Deze zijn hier te lezen: Tennisvereniging Love 70 aanvullende maatregelen Covid 19
– De leden moeten bij aankomst op de baan afhangen met hun pasje. (na gebruik schoonmaken).  Afstemming moet plaatsvinden via de verantwoordelijke toezichthouder of leraar.  Baan 1 en 5 zijn gereserveerd voor de lessen, als die er zijn.
– Het tennissen van alle jeugd moet onder toezicht plaatsvinden van een leraar op toezichthouder.  Als dit goed loopt, kunnen na 1 juni ook niet-leden komen spelen.
– Bij de tennismuur wordt met maximaal twee personen tot en met 12 jaar gespeeld of door maximaal 1 persoon in de leeftijd van 13 tot en met 18 jaar.
 – Het clubhuis is alleen open voor gebruik van het toilet (noodgevallen). De kantine en het terras blijven gesloten tot en met 1 september. 
– We vragen iedereen om rekening te houden met de bovenstaande regels!

Voor meer informatie over het jeugdtennis, kan je mailen met jeugdcommissie@love70.net