header image
 
 

De sponsoren

Ottevanger Machinefabrieken B.V. heeft zich gespecialiseerd in ontwerp en bouw van machines en installaties voor de graanverwerkende en mengvoederindustrie.
otto320 WAAR STAAT
OTTO VOOR?   

Het allerbelangrijkst vinden we bij Otto dat we er zijn als u ons echt nodig hebt. Een goede verzekering afsluiten,
een mooie hypotheek voor u vinden, noem het maar op, wij doen het graag en wij doen het goed. Maar we staan er ook en vooral als de nood aan de man is, als er snel gehandeld moet worden… Otto regelt het
tennisdirect2015 TennisDirect is trotse partner van Love 70.       

Je kunt bij TennisDirect terecht voor de nieuwste collecties tenniskleding, tennisschoenen, tennisrackets&  accessoires. Zeker voor de leden van Love70 is onze TennisDirect STORE Zoetermeer op 10 kilometer afstand zeer goed bereikbaar. Met 200 m2 tennisartikelen, 5 koopavonden per week én het hele weekend geopend is onze STORE Zoetermeer  dé tennisspecialist voor alle leden van Love70. Kijk voor meer informatie op //www.tennisdirect.nl/zoetermeer

2015 logo-joosten-praktijk_1_1_1 Praktijk Joosten is een gespecialiseerde fysiotherapie praktijk voor iedereen! Door de vele specialisaties en de goede samenwerking binnen de praktijk kunnen wij u optimaal helpen bij het verminderen van lichamelijke klachten of beperkingen.
”Een mooie tuin blijft een belevenis, elk seizoen opnieuw en op elk moment van de dag”
 
  Aannemingsbedrijf Den-Ed 
  Ketelonderhoud Jonker: Totaaloplossingen in stoom.  Voor al uw ketelonderhoud.       

 

 Voor al uw schilderwerk: Ton en Menno Verschoor
Wij verkopen zowel nieuwe als gebruikte auto’s. Ervaren monteurs staan klaar om alle voorkomende werkzaamheden aan uw auto, oldtimer of camper uit te voeren. Ook inbouw van navigatiesystemen, banden, schadetaxatie, APK keuring, motorrevisie etc. Tevens hebben wij een Tinq-Benzinestation. Kijk op onze website
Bac Hoogwerkers b.v. is vertrouwd in de hoogwerkerswereld. Het in 1985 opgerichte bedrijf opereert zowel voor de verhuur als voor de verkoop van hoogwerkers,
   Je kan ons ook vinden op //thefarmshop.123website.nl
Of u nu komt voor ontspanning, huidverzorging, huidverbetering, anti-aging of (definitieve) ontharing: Kimberley Termorshuizen staat voor u klaar om u een passend advies  te geven en met plezier en passie haar klanten in “de watten te leggen” met natuurlijke merkproducten voor vrouwen en mannen!
Salon Kimberley is gevestigd in Kapsalon Verheul. 
   
Grafische vormgeving, boekproducties, webdesign. Specialiteiten: grafische rapportages via de methode INCA Graphics® en het vormgeven van schriftelijke vragenlijsten.//www.mantext.nl
Moerkapelle De PLUS geeft meer!
  Wij zijn een universeel autobedrijf met een breed dienstenpakket. Tevens zijn wij Bovag-lid en aangesloten bij Vakgarage. Bij ons staat kwaliteit, service, klantgerichtheid en betrouwbaarheid voorop.
Met ons team zijn wij u graag van dienst op het gebied van verzekeringen, pensioenen, administratie, hypotheken en bankzaken, kortom volledige financiële dienstverlening voor particulieren en bedrijven.
Huurman Loodgietersbedrijf
Een gezellig (eet)café op de hoek van de Dorpstraat en de Moerkapelse Zijde, de Snackbar ligt om de hoek aan de Moerkapelse Zijde, een klein zaakje maar met een grote uitstraling. Komt u rustig eens een keer langs voor een hapje en een drankje.
Logo Ichtus grijs kopie Ichtus Flowers is gespecialiseerd in het kweken en verwerken van pot-anthuriums en snij-phalaenopsis.
Onze doelgroepen zijn in eerste instantie de kopers op de bloemenveilingen, die onze producten op de wereldmarkt vermarkten. Tevens is de consument onze uiteindelijke doelgroep als eindgebruiker.
De Graaf Onderhoud       

woningcorporaties – VVE’s – Bedrijven – Particulieren.
 
        

Bac wonen en slapen.

 

  Kapsalon Verheul       

In onze salon hebben wij alle aandacht en tijd voor u. Hebt u een vraag over een behandeling? Of zin in een ander kapsel? Wij geven u graag een persoonlijk professioneel advies.

 

 

          

Your Bookie is het nieuwe administratiekantoor van Peter Zijderhand, ondersteund door de zelfstandig ondernemers Gert-Jan van Kralingen en Hans van Vliet.

 

 

 

 

BewarenBewaren